Virtual assistant voor ondernemende vrouwen

Hi, ik ben stephany

en sinds 2017 help ik ondernemende vrouwen kostbare tijd terug te winnen door hun bedrijf vooruit te helpen met dagelijkse planning, de implementatie van online tools en website design en onderhoud.

Na ruim 18 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, liep ik in 2016 tegen een burn-out aan. Mijn drukke baan en de opvoeding van twee jonge kinderen ‘deed ik wel even’. Dacht ik. Ik besefte dat ik alleen als ondernemer de vrijheid zou hebben om mijn tijden zelf in te delen. Door goed te plannen kon ik effectief met mijn tijd om te gaan, waardoor ik in 2017 kon starten als zelfstandige.

Als werkende moeder weet ik hoe uitdagend het is om werk en privé gescheiden te houden. Als virtual assistant help ik ondernemende vrouwen, zodat zij meer tijd hebben voor hun bedrijf of gezin.

Home
Wil jij kostbare tijd terugwinnen voor de groei van jouw bedrijf of voor jouw gezin?

werk met mij

Home

Virtual Assistant

Jouw online PA die tijdrovende werkzaamheden van jou overneemt, zodat jij weer tijd terug krijgt.

Home

Website design

Jouw website in Wordpress of Squarespace die je ook zelf kunt bijwerken.

Kennismaken

Tijd terugwinnen kan op veel en verschillende manieren, maar wat voor de één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek, bespreken we waar je precies tegen aanloopt. Op basis van het gesprek bepalen we wat prioriteit heeft en waar en met welke tools ik jou kan helpen.

Lieve woorden

  • De samenwerking met Stephany is super. Ze luistert, geeft tips en vult aan. Daarnaast is ze erg netjes in haar communicatie en werkt ze zeer accuraat.

    Home
    Petra Holla