Tarieven

Of je nu net pas begonnen bent met jouw onderneming of al een doorgewinterde ondernemer; voor elke ondernemer is er wel een financiële oplossing. Een VA werkt vaak freelance, en daarom zit je nooit vast aan een VA en ben je dus enorm flexibel. Heb je liever reguliere ondersteuning nodig voor een langere tijd of heb je sporadisch ondersteuning nodig? Hieronder staan de verschillende mogelijkheden vermeld en neem gerust contact met mij op wanneer je vragen hebt!

 
Maandabonnement v2.png

Wanneer wij zijn overeengekomen welke vaste werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, voor zowel onbepaalde als bepaalde periode, dan kan een maandabonnement goed uitkomen. Uiteraard zit er flexibiliteit in de werkzaamheden en het abonnement zelf, maar je weet waar je maandelijks aan toe bent. Maandabonnementen worden vooraf gefactureerd en zijn, met een opzegtermijn van 1 maand, maandelijks opzegbaar. Het aantal uur is bespreekbaar.

Tarief € 50 per uur | vanaf 4 uur per maand.


Strippenkaart v2.png

Heb je af en toe ondersteuning nodig of wil je kennismaken met de ondersteuning van een virtual assistant, dan kan een strippenkaart een goede oplossing zijn voor jou. Een strippenkaart wordt voor aanvang afgenomen en betaald. We bespreken eerst de opdracht en tijdsduur en na afloop van de opdracht, ontvang je een rapportage met het aantal gebruikte uren en de daarbij behorende werkzaamheden. Zodra er 8 uur van de strippenkaart gebruikt is, ontvang je een melding. Strippenkaarten zijn 6 maanden geldig.

5-uur strippenkaart - € 225 | 10-uur strippenkaart - € 550


Projectbasis v2.png

Werk je liever op projectbasis, dan is dat natuurlijk ook mogelijk! We bespreken waar je hulp bij nodig hebt en hoe ik jou hierbij kan ondersteunen. Naar aanleiding van ons gesprek volgt er een voorstel en offerte; ideaal wanneer je voor een bepaalde periode ondersteuning nodig hebt.

Uurtarief | € 60


Tarieven zijn exclusief 21% BTW en exclusief reiskosten.