Instagram Basics.png

Instagram Basic Workshop

 
 

Instagram. Je hebt er zeker van gehoord. Misschien zelfs al wel een account gemaakt en een foto gepost. Maar wat kun je er verder mee? Ook al zijn er inmiddels ruim 4 miljoen gebruikers in Nederland, er is nog steeds een groep mensen voor wie Instagram onbekend is omdat ze dit social media kanaal nog niet goed genoeg kennen en gebruiken. En dat is jammer want Instagram blijft alleen maar aan het groeien en biedt ook ondernemers een nieuwe en zeer interessante social media platform aan. Nu wil je er echt ook meer over leren, maar Youtube Tutorials en online trainingen zijn leuk, maar nog fijner zou je het vinden als er iemand over je schouder meekijkt en je gelijk kan helpen…

Voor die ondernemers organiseer ik op donderdag 23 mei en woensdag 29 mei de Instagram Basic Workshop. Een workshop speciaal voor (startende) ondernemers die graag in de praktijk willen leren hoe ze door middel van de basis functies Instagram kunnen gebruiken, zodat ze daarna Instagram kunnen inzetten als (nieuw) social media kanaal voor zichzelf en voor hun bedrijf.
De workshop start met een korte inleiding over Instagram, waarna je direct aan het werk wordt gezet. We gaan aan de slag met:

  • het schrijven van jouw unieke bio

  • koppelingen maken met een bestaande social media account

  • posts maken en delen

  • hashtags gebruiken

  • social media plan schrijven en plannen

Aan het eind van deze workshop ben je Instagram-ready en krijg je tips en tools mee zodat je ook na deze workshop gebruik blijft maken van Instagram.

De investering voor deze workshop bedraagt € 60,00 (incl. BTW) en er is plek voor 8 deelnemers. Bij minimaal 4 deelnemers gaat de workshop door. Inschrijven voor deze workshop kan tot één week voor aanvang van de workshop. Annuleringsvoorwaarden staan op deze pagina.

Data & tickets:

Locatie:

Green Central
De Binderij 9
1321 EE Almere